بیانیه معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه تفرش به مناسبت روز جهانی مقاومت و سومین سالگرد شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی

۱۳ دی ۱۴۰۱ | ۰۹:۰۲ کد : ۶۷۹۸ رویدادها و اطلاعیه ها

"بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم"

«مِنَ المؤمِنِینَ رِجَال  صَدَقوا مَا عَاهَدوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنهُمْ  مَنْ قَضَیٰ نَحْبَهُ وَ  مِنهُمْ مَنْ یَنتَظِرُ  و مَا بَدَّلوا تَبْدِیلًا» (احزاب: ۲۳)

سه سال از شهادت مرد میدان نبرد، اسطوره ایستادگی و اخلاص، سرباز وطن و مالک اشتر زمان، سپهبد حاج قاسم سلیمانی و همراهان شهیدش گذشت، اما یاد و خاطره او همچنان باقی و آرمان‌ هایش بر چکاد اندیشه همه مجاهدان راه خدا پرتوافشان است.سردار عزیز حاج قاسم سلیمانی که از تربیت یافتگان مکتب معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) و حماسه سازان دفاع مقدس بود، با شهادتش بنیانگذار مکتبی شد که بالاترین درجه نظامی اش سرباز ولایت و نقطه اوج و پایانش شهادت و فوز عظیم الهی است .زنده نگه‌داشتن نام و راه او وظیفه ای ملی و اسلامی است و بر ماست او را به درستی بشناسیم و به نسل حاضر و نسل های بعدی معرفی نماییم. میراث قهرمان ما، وحدت مردم حول محور انقلاب اسلامی و القاء وحشت در سینه سیه رویان ظالم است.بی‌تردید، فرزندان این مرز و بوم، قهرمانانه، حرکت در راه حق و حقیقت و برپایی نظامی مبتنی بر «عقلانیت، عدالت و معنویت» را ادامه خواهند داد، به امید روزی که ریشه سلطه‌جویی و استکبار از سراسر گیتی برکنده شود.

معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه  تفرش سومین سالگرد شهادت این قهرمان ملت را به  پیشگاه آقا امام زمان (عج) و مقام معظم رهبری(حفظه الله) و همه دوستداران آن عزیز، به ویژه دانشگاهیان فرهیخته و آگاه تبریک و تسلیت عرض نموده و توفیق پیمودن راه آن عزیز سفر کرده را از پیشگاه ذات اقدس الهی مسألت می نماید.