همایش دانشگاه پاک ۶در دانشگاه تفرش برگزار شد

۰۷ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۰:۰۰ کد : ۴۲۵۲ رویدادها و اطلاعیه ها
همایش دانشگاه پاک ۶ ، با حضور کارشناس شورای هماهنگی ستاد مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی و دانشجویان در سالن اجتماعات حاج ابراهیم نصیر دانشگاه تفرش برگزار شد.
همایش دانشگاه پاک ۶در دانشگاه تفرش برگزار شد

به گزارش روابط عمومی، سخنرانی میلاد مشایخی در خصوص فلسفه اعتیاد از جمله گل و اثرات سوء مصرف آن، برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری از اعتیاد ، اکران فیلم شروع بی پایان و تجلیل از برگزیدگان جشنواره استانی دانشگاه پاک از مهمترین برنامه های جانبی این همایش بود.

گفتنی است در این همایش از مجتبی جمالی تبار در زمینه فیلمنامه نویسی، احسان سبحانی در زمینه طراحی پوستر و نقاشی ، زهرا ولایی در زمینه شعر و  عرفان توسلی در بخش ساخت کلیپ و تیزر به عنوان برگزیدگان جشنواره استانی دانشگاه پاک تقدیر بعمل آمد.

این آیین با حمایت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تفرش و به همت مدیریت فرهنگی و اجتماعی و اداره بهداشت و مشاوره دانشگاه در دانشگاه تفرش برگزار گردید.