برگزاری مسابقه آشپزی دانشجویی در دانشگاه
اولین دوره ی مسابقات اشپزی دانشجویی به همت کانون همیاران سلامت روان و با همکاری کانون هلال احمر و امور خیریه روز دوشنبه ۲۸ ابان ماه سال جاری در صحن دانشکده مهندسی دانشگاه تفرش برگزار گردید.
در این رقابت ۱۲ گروه (۳ گروه دختران و ۹ گروه پسران ) شرکت نمودند که در پایان با نظر داوران، دو گروه برتر در بخش دختران و پسران معرفی گردیدند.
لازم به ذکر است غذای برخی از گروه های شرکت کننده در این مسابقه توسط جمعی از اساتید و کارکنان دانشگاه خریداری و پول دریافت شده توسط کانون هلال احمر و امور خیریه صرف امور خیریه خواهد شد .
کیفیت و پخت مناسب غذا، طعم و میزان جذب کالری و همچنین تزیینات غذا مهمترین ملاک های داوران برای امتیاز دهی در این جشنواره بود
نظر شما :