سومین همایش دانشگاه پاک در دانشگاه تفرش

۲۸ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۲:۰۴ کد : ۲۱۱۸ رویدادها و اطلاعیه ها
سومین همایش دانشگاه پاک در دانشگاه تفرش

سومین همایش دانشگاه پاک با محوریت پیشگیری از سوء مصرف مواد مخدر و روانگردان ها در دانشگاه تفرش برگزار گردید.این همایش به همت مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تفرش برگزار شد.در این همایش دکتر هومان نارنجی ها محقق و پژوهشگر اعتیاد گفت:هدف از دانشگاه موفقیت در زندگی و انتخاب مسیر درست است.اگر بخواهید در زندگی موفق باشید باید موانعی را برطرف نموده و نکاتی را رعایت کنید.اولین نکته هوش اجتماعی است که فراتر از تحصیل و 80 درصد موفقیت در همین مورد است.دومین نکته مهارتهای زندگی است که کنترل خشم و دوست یابی و جرات نه گفتن از مهم ترین آنهاست.برای موفقیت باید هوش اجتماعی و مهارتهای زندگی را افزایش دهیم.مهم تریت عامل دوست یابی است و یکی از موانع موفقیت مواد اعتیاد آور است.همیشه اعتیاد با این باور غلط شروع میشود که من معتاد نمیشوم و این آغاز یک اشتباه است.مرز اعتیاد یک مرز آبی است که نه آلارم نه ویبره و نه سیم خاردار دارد.این محقق بیان کرد که یکی از خطرناک ترین و پر عوارض ترین داروهای اعتیاد آور ترامادول است که بسیار تشنج آور است و حتی توصیه نمود در صورت تجویز پزشک هم مصرف نشود.
.