نشست علمی روابط دختر و پسر در الگوی سبک زندگی اسلامی

۲۷ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۳:۳۸ کد : ۲۱۱۷ رویدادها و اطلاعیه ها
نشست علمی روابط دختر و پسر در الگوی سبک زندگی اسلامی

نشست علمی" روابط دختر و پسر در الگوی سبک زندگی اسلامی " روز دوشنبه ۲۶ بهمن ماه به همت انجمن علمی معارف و مدیریت فرهنگی و اجتماعی  با حضور مسئولین و دانشجویان در سالن اجتماعات حاج ابراهیم نصیر دانشگاه تفرش برگزار شد.

در این نشست حجت الاسلام  والمسلمین محمود خلیلیان استاد حوزه و دانشگاه ضمن ارائه بحث، به بررسی و تبیین معیارها و شاخصه های مرتبط با موضوع نشست پرداختند.

در ادامه برنامه، حاضران در این جلسه، سوالات خود را پیرامون مباحث مطروحه در این جلسه مطرح کردند.

• خلاصه بحث:

تعریف روابط پسر و دختر : ارتباطی است که این چند ویژگی را داشته باشد: ۱) نسبتاً طولانی و مداوم است. ۲) با ابراز عواطف و احساسات هم همراه است. ۳) معمولاً به صورت پنهانی و به دور از چشم خانواده‌ها است. ۴) معمولاً در محیط های غیررسمی مانند پارک و سینما یا فضای مجازی صورت می‌گیرد.

• جایگاه موضوع: رشد اجتماعی

مرحله پنجم رشد اجتماعی اریکسون: هویت در برابر گم گشتگی نقش

ناکافی بودن هویت پیشین و علاقه شدید به ابراز وجود

• شناخت خود بعنوان یکی از مسیرهای هویت ساز

منابع شناخت خود:

ارتباط هر کسی با دیگران در درجه اول بستگی به نحوه ارتباط فرد با خودش دارد. اینکه ما خودمان را چگونه می‌شناسیم و چه دریافتی از خود و خصوصیات آن داریم.

1. خود مشاهده‌گری self observation
  2. مقایسه اجتماعی social comparison
  3. پسخوراند‌های اجتماعی social feedbacks
  • یکی از عوامل رابطه پسر و دختر: کاهش خود مشاهده گری و افزایش مقایسه اجتماعی و پسخوراندهای اجتماعی