بیانیه وزارت علوم به مناسبت یوم ا... 22 بهمن

۲۱ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۸:۴۹ کد : ۲۱۱۵ رویدادها و اطلاعیه ها
بیانیه وزارت علوم به مناسبت یوم ا... 22 بهمن

وزارت علوم به مناسبت فرا رسیدن یوم ا... 22 بهمن، بیانیه‌ای صادر کرد.
به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، متن این بیانیه به شرح زیر است:
فرا رسیدن دهه فجر، فرصت مغتنمی است تا سرافرازانه به بازخوانی ماهیت انقلاب و ترسیم آینده آن بپردازیم.
بی تردید، انتهای راهی که وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در 37 سال بعد از پیروزی انقلاب اسلامی پیموده است، قله‌های رفیع توسعه علمی است.
آنچه باعث افتخار است این است که دستاوردهای علم و فناوری کشور که جهانیان را به حیرت واداشته و آنها را مشتاق ارتباط با «جمهوری اسلامی ایران» کرده است، تکیه بر دانش بومی استادان و دانش آموختگان است که رنگ و بوی «استقلال» کشور را در همه زمینه‌ها پیش چشم جهانیان به نمایش گذاشته است.
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اعلام می کند در آستانه سی و هشتمین سال پیروزی انقلاب اسلامی، دانشگاهیان، دانشجویان، پژوهشگران و جامعه علمی کشور به پاسداشت پیروزی انقلابی که مظهر اتحاد و همدلی همه گروه‌های کشور بود، با رویکردی معرفت‌مدارانه شرکت می‌کنند و بار دیگر با رهبر فقید انقلاب، حضرت امام خمینی(ره) بیعت کرده، در ادامه راه استقلال و خودکفایی با رهبری معظم انقلاب میثاقی دوباره می‌بندند
.