مسابقه عکس سلفی با موضوع «من و فجر37

۱۴ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۵:۴۰ کد : ۲۱۱۱ رویدادها و اطلاعیه ها
مسابقه عکس سلفی با موضوع «من و فجر37

مسابقه عکس سلفی با موضوع «من و فجر سی و هفت » با هدف ثبت لحظه های حضور در مراسم دهه فجر به  ویژه راهپیمایی باشکوه 22 بهمن برگزار می شود.

در این مسابقه دانشگاهیان می توانند عکس سلفی خود را به همراه دوستان و خانواده در زمان حضور در راهپیمایی 22 بهمن یا مراسم دیگر دهه فجر بگیرند و با ارسال آن به ایمیل معاونت فرهنگی به آدرس  farhangitaut92@gmail.com  در این مسابقه شرکت کرده تا گوشه هایی از این تجمع با شکوه به ثبت برسد.

برگزیدگان این مسابقه از طریق رأی هیأت داوران و نظرات مخاطبان انتخاب می شوند و به 3 نفر از برگزیدگان به رسم یادبود هدایایی تقدیم می گردد.

هر شرکت کننده می تواند با ارسال حداکثر سه عکس در این مسابقه شرکت کند. تصاویر بی کیفیت و تکراری در صفحه منتشر نمی شود.

علاقمندان برای شرکت در این مسابقه  تا 25 بهمن برای ارسال آثار مهلت دارند.

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به کانال رویدادهای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در شبکه تلگرام به نشانی https://telegram.me/farhangitaut مراجعه کنید