سومین نشست شورای مدیران فرهنگی دانشگاه های منطقه 4 کشور در مشهد

۱۳ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۷:۵۹ کد : ۲۱۰۹ رویدادها و اطلاعیه ها
سومین نشست شورای مدیران فرهنگی دانشگاه های منطقه 4 کشور در مشهد

سومین نشست شورای مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه های منطقه 4 کشور به منظور بررسی فعالیت های فرهنگی سال 94 در مشهد برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم؛ سومین نشست شورای مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه های منطقه 4 کشور با حضور با حضور فضل ا... ایرجی کجوری، مدیر کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و مدیران فرهنگی دانشگاه های: اراک، قم، صنعتی قم، تفرش، مفید قم، بین المللی امام خیمنی(ره) قزوین، بوعلی سینای همدان به منظور بررسی فعالیت های فرهنگی دو سال گذشته دانشگاه ها، در مشهد برگزار شد.

بر اساس این گزارش؛ در این نشست 2 روزه برنامه های مختلف فرهنگی دانشگاه ها در دهه فجر، همچنین پیش بینی مشارکت حداکثری دانشجویان و دانشگاهیان در انتخابات اسفند ماه بررسی و تحلیل شد و در پرسش و پاسخ با مدیر کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم برخی از مسائل، مشکلات و دغدغه های موجود در دانشگاه ها مطرح گردید.
.