بیانیه انجمن اسلامی دانشگاه تفرش به مناسبت حماسه ۹ دی

۰۹ دی ۱۳۹۴ | ۱۱:۲۶ کد : ۲۱۰۲ رویدادها و اطلاعیه ها
بیانیه انجمن اسلامی دانشگاه تفرش به مناسبت حماسه ۹ دی

بیانیه انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تفرش به مناسبت ۹دی، روز بصیرت امت اسلامی

"فَاسْتَقِمْ کَما امِرْتَ وَ مَنْ تابَ مَعَکَ"

هر انقلابی که به وقوع می‌پیوندد، برای اثبات خود با مسئله‌ای اساسی روبه‌رو است که باید برای آن پاسخی شایسته داشته باشد تا ضمانت بقای خود را بسنجد.

یکی از مولفه‌های کارآمدی نظام ها، "ثبات" آن نظام در برهه های حساس تاریخی خود است تا معلوم شود آن نظام تا چه اندازه استحکام دارد.نهم دی ماه سال یک هزار و سیصد و هشتاد و هشت، نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی ایران بود تا برای بار چندم به جهانیان ثابت شود این نظام تا چه حد از استحکام برخوردار است.وقایع پس از انتخابات دهم ریاست جمهوری قطعا از خطیرترین برهه‌های این انقلاب بوده است که می‌رفت در سایه فرسنگ‌ها عقب افتادن قشر به اصطلاح نخبگانی کشور، اصل نظام را با چالش اساسی مواجه سازد. انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تفرش معتقد است ۹دی ۸۸ ،ترسیم عملی رابطه امام و امت در نظام جمهوری اسلامی ایران و بروز عینی مردم سالاری دینی بود؛ لذا باتوجه به شرایط فعلی چند نکته را لازم الذکر می دانیم:آزمون انتخابات دهم ریاست جمهوری با سربلندی ملت ایران با مشارکت ۸۵درصدی آغاز شد و در شرایطی که قشر به اصطلاح نخبگانی تا ۸ماه در غبار فتنه دست و پا می‌زد، مجددا با حضور ملت ایران در نهم دی ماه این آزمون به پایان رسید.پس از انتخابات سال ۸۸ ایستادگی های مختلفی  مشاهده شد.ایستادن در برابر رأی مردم و بی‌حرمتی به رأی و نظر ملت، اولین مرحله سقوط نخبگانی بود که گمان می‌کردند به اراده آن‌ها مردم باید تصمیم بگیرند که چه کنند و به چه کسی رأی بدهند! یکی دیگر از ابعاد این فتنه بی‌قانونی بود، بی‌قانونی‌ای که به فرموده امام خمینی(ره) سرانجامی جز دیکتاتوری نداشت و در شرایطی که عالی‌ترین مرجع قانونی کشور خود تقید به قانون داشت کاندیدای شکست خورده بر طبل بی‌قانونی می‌کوفت. مرحله دیگر فتنه ۸۸، ایستادن در برابر اسلامیت این نظام بود که تا هتک حرمت شعائر دینی و مقدسات اسلامی پیش رفت. شرایطی که از آن نماز جمعه کذایی علنی شد و در روز قدس با روزه خواری آشکار و روز عاشورا با اهانت به عزای حسینی(ع) به اوج خود رسید.بدین جهت ملت مسمان ایران این اهانت و گستاخی را برنتافت و در نهم دی به صیانت از جمهوریت نظام اسلامی به پا خواست تا پیامی باشد برای کسانی که رابطه امام و امت را نفهمیده‌اند.اکنون در آستانه دوانتخابات مهم کشور قرا، اعلام می‌ داریم احترام به رأی ملت و احترام به قانون از اولویت‌های جنبش دانشجویی در این انتخابات است و هر کس که بخواهد در برابر این دو شاخص تعظیم نکند از منظر ما دیکتاتوری است که در پی منافع شخصی خود یا گروه خود در این عرصه وارد شده است.هشدار می‌دهیم با قانون‌شکنان تسامح نخواهیم کرد و قانون‌شکن هر کس که باشد، خواه اصولگرا، خواه اصلاح‌طلب و یا حتی با سابقه انقلابی، قانون‌شکن است و آنجا جایی نیست که جنبش دانشجویی بایستد و تنها به بیانیه اکتفا کند، آن زمان جنبش دانشجویی خود مقتدرانه وارد خواهد شد و به تکلیف انقلابی خود عمل خواهد کرد.9دی را باید روز مصداق بروز عینی وحدت و جذب حداکثری دانست.بر کسی پوشیده نیست آنچه که در یوم الله نهم دی ماه سال ۸۸ رخ داد، متشکل از حضور همه متدینین انقلابی که جمعیت 9 دی را می‌ساخت، نمونه واقعی و درست وحدت و جذب حداکثری است که در آن، چه به لحاظ کیفی و چه به لحاظ کمی آنهایی که اصل ولایت فقیه را قبول داشتند، با مشارکت حداکثری خود به صیانت از این نظام به پا خواستند.لذا اعلام می‌کنیم وحدتی که در آن مردم و بدنه اجتماعی متشکل از جمعیت 9دی نادیده گرفته شود، وحدت نیست و اعلام می‌کنیم وحدتی رمز پیروزی در انتخابات است که در آن مشارکت حداکثری رخ دهد؛ وحدتی رمز پیروزی است که در آن بهترین ایده‌ها و طرح‌ها به نفع جریان انقلاب اسلامی در دهه چهارم انقلاب اسلامی که به دهه پیشرفت و عدالت مزین است، بیان شود؛ وحدتی رمز پیروزی است که مردم به دلخواه خود، نمایندگان خود را انتخاب کنند؛ وحدتی رمز پیروزی در انتخابات است که در آن بین مردم و نخبگان برای اعتلای جمهوری اسلامی ایران وحدت و تجمیع صورت گیرد؛ جمع گروه‌ها و افراد سیاسی با شعار هرکس با ما نیست پس بر ماست، این وحدت نیست، این اسمش ائتلاف است و اعلام می‌کنیم نتیجه انتخابات با ترجمه درست وحدت، قطعا به نفع نیروهای جبهه انقلاب خواهد بود و اینکه بگوییم هر کس در مدل ائتلافی ما نباشد، اصولگرا نیست هم خلاف وحدت است و هم خلاف جذب حداکثری(!)درسی بزرگ تر از 9دی میشود گرفت و آن آزمون خرج حیثیت و آبرو برای انقلاب است.رهبر معظم انقلاب از فتنه ۸۸ با عنوان "بیماری" یاد کردند و فرمودند ۹دی ملت ایران را "واکسینه" کرد. این تعبیر نشان می‌دهد نهم دی تجربیاتی برای ملت ایران داشت که می‌تواند از آن در آزمون‌های آینده بهره برد و بدان جهت که یکی از راه‌های درمان بیماری فتنه ۸۸، لبیک به فریاد این عمار رهبر انقلاب بود، ملت ایران هوشیار شد که چه کسانی حاضرند از مال و جان و آبروی خود برای انقلاب خرج کنند و چه کسانی عافیت طلبی و دنیاطلبی را به صلاح نظام ترجیح می‌دهند و این‌گونه شد که ۸ماه فتنه ملاکی شد برای سنجش خواص.اکنون در آستانه انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان اعلام می‌کنیم حافظه تاریخی مردم ایران آنقدر کوتاه نیست که با تصویر سازی‌های غلط، از کارنامه مردودی خواص چشم‌پوشی کنند چه اینکه این ملت واکسینه شده است و همانند برخی خواص ذره‌ای از اصول انقلابی خود کوتاه نخواهد آمد و در پایان نیز اعلام می‌کنیم که کسانی که به ندای این عمار رهبر انقلاب لبیک نگفتند، ایشان را وجه المصالحه دعواهای سیاسی خود قرار ندهند که در این صورت هشدار می‌دهیم که آنچه باید گفت را خواهیم گفت.

"و السلام علی عباد الله الصالحین"

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تفرش

۹۴/۱۰/۹