دومین نشست مدیران فرهنگی و اجتماعی

۳۰ مرداد ۱۳۹۴ | ۱۴:۴۳ کد : ۲۰۵۲ رویدادها و اطلاعیه ها
دومین نشست مدیران فرهنگی و اجتماعی

دومین نشست شورای مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه های منطقه چهار کشور روز چهارشنبه در سالن گردهمایی حاج ابراهیم کاریابی دانشگاه تفرش برگزار شد.
محمد حبیبی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه تفرش در آیین افتتاحیه این نشست انتقال تجارب مشترک و تجربه های جدید با توجه به آغاز سال تحصیلی جدید را از مهمترین اهداف برگزاری نشست شورای مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه های منطقه چهار کشور عنوان نمود.
وی اظهار کرد: استفاده از تجربیات موفق دانشگاه های منطقه، تبادل نظر در خصوص برنامه های استقبال از دانشجویان جدیدالورود، بررسی راهکارهای جذب و مشارکت بیشتر دانشجویان در فعالیت های فرهنگی از مهمترین مباحث مطرح شده در این نشست است.

پس از آن مدیریت فرهنگی و اجتماعی ضمن  تبریک به مناسبت دهه مبارک کرامت به میهمانان خیر مقدم عرض کرد.
دومین نشست شورای مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه های منطقه چهار کشور با حضور دانشگاه های بین المللی قزوین، اراک، همدان، تفرش و دانشگاه های قم 27 و 28 مردادماه برگزار شد.

برگزاری کارگاه آموزشی "آشنایی با فرقه های نوظهور"، تفرش گردی، پخش کلیپ گزارش عملکرد یکساله مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تفرش، بیان توضیحاتی در خصوص مسابقات راب گلد برگ از برنامه های دیگر این نشست دو روزه در تفرش بود.

آخرین ویرایش۳۰ مرداد ۱۳۹۴