حضور معاونت دانشجویی و فرهنگی در اردوی جهادی

۰۹ مرداد ۱۳۹۴ | ۱۴:۰۶ کد : ۲۰۰۴ رویدادها و اطلاعیه ها
حضور معاونت دانشجویی و فرهنگی در اردوی جهادی

اردوی جهادی دانشجویان از تاریخ 7 مردادماه به مدت 10 روز و با حضور بیش از 50 نفر از دانشجویان دختر و پسر در مناطق محروم شهرستان آغاز گردید. از  این تعداد ۳۵ پسر و ۲۰دختر از تاریخ۷لغایت  ۱۷ مرداد ماه در شش روستای " احمد آباد"، "طریز آباد"، "گزاوند"، "کهلو سفلا"، "کهلو علیا" و" جورقین " از توابع بخش مرکزی شهرستان تفرش به ارائه خدمت می پردازند.شرکت کنندگان در این اردوی ۱۰ روزه با حضور در این شش روستا به برنامه های فرهنگی، بهداشتی وعمرانی می پردازند. انجام  فعالیت های عمرانی نظیر ساخت غسالخانه در روستای کهلو علیا، تکمیل مسجد روستای طریز آباد، لایه روبی و عایق بندی استخر آب روستای جورقین و رنگ کاری مسجد روستای کهلو سفلا از مهمترین برنامه های اردوی جهادی دانشجویان دانشگاه تفرش است.

حضور پزشک عمومی و ماما در طول برگزاری این اردو در این شش روستا از دیگر فعالیت های این اردوی جهادی است.

غنی‌سازی اوقات فراغت دانشجویان ، تقویت روحیه جهادی در بین دانشجویان ، خدمت‌رسانی، معنویت‌افزایی، ارتقای بصیرت دانشجویان و انتقال فرهنگ کار از اهداف برگزاری اردوهای جهادی است.

معاونت دانشجویی و فرهنگی به مدت 5 شبانه روز در این اردو حضور داشته و دانشجویان را همراهی و همیاری نمودند.

آخرین ویرایش۰۹ مرداد ۱۳۹۴