پیام تبریک معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه تفرش در سال جدید

۱۵ فروردین ۱۳۹۴ | ۱۶:۲۴ کد : ۲۰۰۲ رویدادها و اطلاعیه ها
پیام تبریک معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه تفرش در سال جدید

بسمه تعالی

یا مقلب القلوب  و الابصار، یا مدبر اللیل و النهار، یا محوّل الحول والاحوال،حوّل حالنا الی احسن الحال

بهار فصل رویش است و شادابی، فصل ایمان و شکوه جلوه خداوند است، آری بار دیگر نشانه ای بدیع از آیات الهی در جهان متجلی گشته و زمین آیه های سر سبزی و حیات را به تلاوت نشسته است.

بهار دل انگیز و نوروز باستانی فرا می رسد. به استقبال رستاخیز طبیعت برویم و دل به گرمای مطبوع و مسیحایی بهاران بسپاریم و باغ جانمان را خضارتی دوباره می بخشیم .

وجودتان سبز و روز و روزگارتان در پرتو عنایات ربویی و در سایه سار الطاف و معرفت کوثر نبوی ، بانوی آب وآئینه ،خجسته و مبارکباد . دوام توفیق خدمت به مردم شریف ایران زمین و سربلندی،سلامت، سعادت و همدلی و همزبانی همه اعضاء محترم هیات علمی ، دانشجویان وکارکنان ارزشمند دانشگاه را از خداوند متعال مسئلت دارم.

با آرزوی توفیقات الهی

محمد حبیبی