دومین همایش دانشگاه پاک

۰۵ اسفند ۱۳۹۳ | ۱۴:۵۹ کد : ۱۹۸۱ رویدادها و اطلاعیه ها
دومین همایش دانشگاه پاک در دانشگاه تفرش برگزار گردید.

دومین همایش دانشگاه پاک در سالروز ولادت حضرت زینب ( س ) و روز پرستار در سالن اجتماعات دانشکده مهندسی دانشگاه تفرش از ساعت 15 تا 17:30 برگزار گردید. این مراسم به همت مدیریت فرهنگی و اجتماعی و با همکاری کانون زندگی با حضور پرشکوه دانشجویان برگزار شد. این همایش برای دومین بار با محوریت پیشگیری از اعتیاد و داروها و قرصهای روانگردان و با حضور کارشناسان حوزه پیشگیری تشکیل شد. سخنرانان مراسم ابراهیم عباسی کارشناس مبارزه با عرضه مواد و کارشناس آموزش در ستاد مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی و نیز دکتر اردلان زیلابی رییس شبکه بهداشت شهرستان تفرش بودند. در این مراسم بعد از قرآن و سرود جمهوری اسلامی ایران، دکتر محمد حبیبی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه بعد از خیر مقدم و تشکر از برگزاری مراسم، در خصوص منع استعمال سیگار و قلیان در خوابگاهها و محیط دانشگاه مطالبی را ارائه نمودند. در ادامه اجرای مسابقه حضوری، شعر، تئاتر،پخش کلیپ در خصوص اعتیاد و ولادت حضرت زینب ( س ) و بیانات کارشناسان انجام شد. در پایان نیز از رابطان فرهنگی در عرصه برگزاری کارگاههای مهارتهای زندگی خوابگاهها تجلیل بعمل آمد.