میهمانی ویژه 94

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ | ۱۹:۲۳ کد : ۱۹۶۵ رویدادها و اطلاعیه ها
میهمانی ویژه 94

ثبت نام مراسم اعتکاف از شنبه 5 اردیبهشت شروع شده و تا آغاز مراسم اعتکاف ادامه یافت. در این زمان 110نفر از دانشجویان دانشگاه برای حضور در این برنامه ثبت نام کردند. استقبال از معتکفین و پذیرش آنان از ساعت 19 روز جمعه 11 اردیبهشت در مسجد دانشگاه و مسجد امام خمینی (ره) شروع شد و به معتکفین هنگام ورود بسته فرهنگی حاوی کتاب ،تسبیح و ژتون غذا تحویل داده شد. در مسجد دانشگاه حجره هایی برای معتکفین ساخته شده بود که معتکفین در آن به استراحت بپردازند، پس از استقرار معتکفین در مسجد و استراحت حدود ساعت 3:30 دقیقه برنامه مناجات خوانی به مدت 30 دقیقه اجرا شده و پس از آن سحری بین معتکفین توزیع شد. در ادامه پس از اقامه نماز جماعت صبح و قرائت دعای عهد تا حدود ساعت 11 به معتکفین برای خلوت با خود و خدا فرصتی داده شد. ساعت 11:30 در بین معتکفین برادر برنامه ختم گروهی قرآن و ختم صلوات و بین معتکفین خواهر سخنرانی حجت الاسلام خسروی تاقبل از اذان ظهر اجرا شد. پس از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر در بین معتکفین برادر ، حجت الاسلام خسروی پیرامون اعتکاف و فرصت های موجود در آن برای معتکفین سخنرانی کردند. برنامه محفل انس با قرآن ساعت 17:30 با حضور قاری نوجوان آقای وکیلی پور شروع شده و با سخنرانی حجت الاسلام غلامیان در بین معتکفین برادر و حجت الاسلام محفوظی در بین معتکفین خواهر به پایان رسید. پس از اقامه نماز مغرب و عشا و صرف وعده افطار  برنامه مولودی خوانی ساعت 22 با سخنرانی حجت الاسلام خسروی و مولودی خوانی برادران گیوی  و سرپوشی  ادامه یافت. روز دوم ساعت 19 حجت الاسلام مومنی امام جمعه شهر تفرش به سخنرانی و تفسیر قرآن پرداختند. در طول روز حلقه های معرفت با حضور حجت الاسلام خسروی و خانم محمدی تشکیل شده و معتکفین سوالات خود را در این حلقه ها مطرح می کردند. پس از صرف افطار برنامه شبی با شهدا با روایتگری رزمنده جبهه های حق علیه باطل برادر حاج داوود احمدپور شروع شده و با مراسم عزاداری وفات حضرت زینب (س) خاتمه یافت. روز سوم قبل از نماز ظهر حجت الاسلام هاشمی  با حضور بین معتکفین به سوالات آنان پاسخ دادند. پس از نماز ظهر وعصر حجت الاسلام خسروی پیرامون اردوهای جهادی و حفظ برکات اعتکاف سخنرانی کردند. پس از آن اعمال ام داوود شروع شده و تا نزدیک اذان مغرب وعشا ادامه یافت. در پایان دانشجویان پس از صرف افطاری و شام با سرویس به خوابگاه های خود باز گشتند.

از سایر برنامه های اجرا شده در اعتکاف تصحیح قرائت نماز بود که معتکفین به یکی از دانشجویان آشنا به زبان عربی مراجعه کرده و قرائت نماز خود را بررسی می کردند.