اولین جلسه تفسیر قرآن ویژه اساتید

۱۰ آذر ۱۳۹۳ | ۱۶:۲۲ کد : ۱۹۳۶
اولین جلسه تفسیر قرآن ویژه اساتید

اولین جلسه ی تفسیر قرآن  با حضور حجه الاسلام والمسلمین  استاد بهرامپور و استادان دانشگاه تفرش برگزار گردید.

این جلسه  به همت دفتر هم اندیشی اساتید در تاریخ 09/09/93 در سالن اجتماعات مهمانسرای اساتید با حضور مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری برگزار گردید.

در ابتدای این جلسه حجه الاسلام والمسلمین حاج آقا ظرافت شهادت امام حسن مجتبی و ولادت امام موسی کاظم را تسلیت و تهنیت عرض نمودند . ایشان پس از تقدیر از حضور اساتید، گفتند یکی از منابع مهم اسلام و معجزه پیامبر اکرم(ص) قرآن است و پرداختن به آن را به عنوان کتاب هدایت بشریت لازم و ضروری دانستند. در ادامه حجه الاسلام والمسلمین استاد بهرامپور مطالبی در زمینه عظمت قرآن و کلام الهی و تفاوت آن با کلام رسول خدا بیان کردند

ایشان به بیان روشهای تبلیغی و تاثیرگذار نبی اسلام و مقایسه آن با تبلیغات امروزه پرداخته وبا ذکر مثالهای مختلفی موضوع را تبیین نمودند

در ادامه به تفسیر کلمه قل در قرآن پرداخته و بیان داشتند ذکر کلمه «قل » در آیات قرآن کریم ، برای حفظ اصالت قرآن و نقل عین کلماتی است که بر پیامبر اکرم (صلی الله علیه وآله)وحی شده است ، به عبارت دیگر ، نشان می دهد که حضرت هیچ گونه تغییری در الفاظی که برایشان وحی شده ، نمی دادند و حتی کلمه «قل » را که خطاب پروردگار متعال به او است ، عیناً ذکر می کردند .

با توجه به استقبال اساتید هفته آینده نیز جلسه تفسیر برقرار می باشد.