نخستین سوگواره ملی میعادگاه عاشورایی دانشجویان

۲۱ آبان ۱۳۹۳ | ۱۹:۰۶ کد : ۱۹۲۱
اولین سوگواره ملی میعادگاه عاشورایی دانشجویان در زنجان برگزار می گردد.
ShowObjectPicture.aspx?&ObjectType=NEWS&ObjectID=794d1611-165e-4486-b44a-7204f7f92e43&Width=270&Height=177

نخستین سوگواره ملی میعادگاه عاشورایی دانشجویان با همکاری دانشگاه ها و نهادهای فرهنگی استان زنجان،در راستای تعمیق فرهنگ عاشورایی در سطح جامعه دانشگاهی به ویژه قشر جوان از چهارم آبان ماه لغایت چهارم دی ماه 1393 برگزار می شود...

اهداف سوگواره میعاد دانشجویی مکتب عاشورا
میعاد دانشجویی مکتب عاشورا با هدف ترویج و هم¬افزایی فرهنگ عاشورایی، اشاعه ساختار ذهنی و عملکردی امام حسین(ع) در جامعه و تعمیق استعدادها و ظرفیت¬های استان و نیز پرورش افرادی که توانایی تاثیرگذاری در این وادی را داشته باشند تدوین شده است، از سویی دیگر و هدف اصلی برگزاری این سوگواره؛ نهادینه نمودن، انتقال پیام بصیرتی و سبک زندگی امام حسین(ع) است.
نخستین سوگواره ملی «میعادگاه عاشورایی دانشجویان» با همکاری دانشگاه‌ها و نهادهای فرهنگی استان زنجان، در راستای تعمیق فرهنگ عاشورایی در سطح جامعه دانشگاهی و به‌ویژه قشر جوان، از چهارم آبان‌ماه لغایت چهارم دی‌ماه 1393، برگزار می‌شود.
این سوگواره ملی که دبیرخانه دایمی آن به‌واسطه اشتهار زنجان به «پایتخت شور و شعور حسینی ایران اسلامی» به جهاددانشگاهی زنجان سپرده شده است، تلاش می‌نماید تا از طریق تشویق دانشجویان به تفکر و خلق آثار فاخر در بخش‌های مختلف در جهت تعمیق باورهای دینی و مذهبی در میان نسل آینده‌ساز کشور، گامی هر چند کوچک بردارد.

بخش‌های سوگواره میعاد دانشجویی مکتب عاشورا
الف: شعر