جشن شب عید غدیر در خوابگاه دختران

۲۱ مهر ۱۳۹۳ | ۱۵:۰۹ کد : ۱۹۰۳
دانشجویان در شب عید سعید غدیر به شادی و نورافشانی پرداختند.

در شامگاه یکشنبه 93/7/20 همزمان با شب عید سعید غدیر در خوابگاه کوثر مراسم جشن ولایت به همت مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تفرش از ساعت 20 تا 23 ویژه دانشجویان دختر برگزار گردید.این مراسم در محوطه حیاط خوابگاه با آذین بندی و چیدمان صندلی و با همکاری دانشجویان خوابگاهی برگزار گردید. ابتدا زیارت امین ا... قرائت شد و بعد از آن مولودی خوانی توسط یکی از دانشجویان اجرا شد و دانشجویان به شادی و دست افشانی پرداختند. یکی از برنامه های جانبی این مراسم، کبابی کردن بلال با آتش و تهیه چای به اصطلاح آتشی با هیزم بود که به صورت ابتکاری برای اولین بار در خوابگاه انجام شد. در پایان با نور افشانی و پرواز بادکنکها و قرائت دعای فرج امام زمان ( عج ) مراسم پایان یافت. همچنین کتابکهای خطبه غدیر نیز بین آنها توزیع گردید. این مراسم با استقبال جمع کثیری از دانشجویان همراه بود.