مراسم جشن عید ولایت در خوابگاه کوثر

۲۰ مهر ۱۳۹۳ | ۱۶:۵۸ کد : ۱۹۰۲
مدیریت فرهنگی و اجتماعی با مشارکت دانشجویان خوابگاهی جشن عید غدیر را در خوابگاه برگزار نمود.

مراسم جشن عید سعید غدیر خم روز شنبه مورخ 93/7/19 از ساعت 20 تا 22 در خوابگاه کوثر ویژه دختران برگزار گردید. در این مراسم، که به همت مدیریت فرهنگی و اجتماعی و مشارکت دانشجویان خوابگاهی و رابطان فرهنگی برگزار گردید، سخنرانی،  مولودی خوانی در وصف امیر مومنان علی ( ع ) و مسابقه اجرا شد.

ماندانا موسوی در ابتدا بعد از قرائت قرآن کریم توسط قاری، در خصوص ولایت و خصوصیات حضرت علی ( ع ) و رسالت دانشجویان در برابر واقعه غدیر خم و اهمیت آن بیاناتی را ارائه نمودند.در ادامه از دانشجویان با پخش میوه، شیرینی و شکلات پذیرایی بعمل آمد. شور و نشاط سراسر نمازخانه خوابگاه را فرا گرفته بود و ذکر علی، علی فضا را معطر نموده بود. مسابقه هندوانه خوری نیز یکی از برنامه های اجرا شده بود. از 5 نفر از شرکت کنندگان در نمتایشگاه پیمان غدیر نیز به قید قرعه تجلیل گردید.

( ۱ )