دیدار هیئت‌رئیسه دانشگاه تفرش با امام‌جمعه محترم شهرستان

۱۷ فروردین ۱۳۹۵ | ۱۳:۰۶ کد : ۱۹۰۱ رویدادها و اطلاعیه ها
دیدار هیئت‌رئیسه دانشگاه تفرش با امام‌جمعه محترم شهرستان

در آستانه سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل، دکتر سحاب رئیس دانشگاه تفرش به‌اتفاق مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و جمعی از معاونین و مسئولین، با حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید محمد مؤمنی امام‌جمعه تفرش دیدار و گفت‌وگو کردند.

امام‌جمعه شهرستان تفرش با اشاره به نام‌گذاری سال 1395 از سوی رهبر معظم انقلاب بانام سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل گفت: مقاومت و اتحاد در سالی که سال اقتصاد مقاومتی و سال حضرت  فاطمه زهرا (س)  می باشد رمز موفقیت و پیروزی ملت ایران است.

حضرت حجت‌الاسلام‌ والمسلمین سید محمد مؤمنی افزود: حفظ اتحاد با توجه به توصیه‌های مقام معظم رهبری رمز موفقیت ملت ایران است که با حفظ آن، قدرت و اقتدار نظام دشمنان را به‌پای میز مذاکره می‌آورد.

دکتر محمدقاسم سحاب در این دیدار ضمن تبریک سال نو میلاد حضرت زهرا (س) گفت: مقارن شدن سال نو با میلاد باسعادت حضرت زهرا (س) اتفاق مبارکی است که نویدگر سالی پربرکت در سایه الطاف حضرت زهرا (س) است.

رئیس دانشگاه تفرش در ادامه به ارائه گزارش مختصر از وضعیت موجود دانشگاه پرداختند.

آخرین ویرایش۱۷ فروردین ۱۳۹۵