جشن عید ولایت در دانشگاه تفرش

۱۶ مهر ۱۳۹۳ | ۰۳:۳۱ کد : ۱۸۹۸
جشن بزرگ عید ولایت روز سه شنبه 93/7/15 در سالن ورزشی دانشگاه تفرش برگزار گردید.

با فرا رسیدن دهه ولایت  جشن بزرگ عید ولایت به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی و اداره تربیت بدنی و با حضور نماینده مردم تفرش در مجلس شورای اسلامی، معاونت ورزش و سلامت وزارت آموزش و پرورش،علی مرادی قهرمان وزنه برداری آسیا،  فرماندار،  مسئولین استانی و محلی، رییس ،معاونین و دانشجویان دانشگاه تفرش در سالن  ورزشی شهید شهریاری این دانشگاه  برگزار شد.

رییس دانشگاه تفرش در این مراسم ضمن تبریک اعیاد قربان و غدیر گفت: واقعه غدیر یک واقعه تاریخی بزرگ برای توجه کلیه مسلمانان و مرجعی مهم برای شیعیان حضرت علی (ع) است.دکتر " محمد قاسم سحاب"با اشاره به این که در بین فرق مختلف دین مبین اسلام در زمینه واقعه غدیر نظرات مختلفی بیان شده است افزود: گروه قلیلی از مسلمانان واقعه غدیر را در تاریخ خود ثبت نکرده و به این واقعه عظیم تاریخی معتقد نمی باشند.وی ادامه داد: در بین اقوال مختلف در مورد واقعه غدیر و تفسیر آن، شیعه محکمترین راه را انتخاب کرده و باوری را که اکثریت مسلمانان آن را پذیرفته اند ملاک انتخاب مسیر خود قرار داده است.

معاون ورزش و سلامت وزارت آموزش و پرورش  و رییس فدراسیون  ورزش های دانشجویی نیز در این مراسم گفت: دانشگاه تفرش از فرصت های ممتاز و ویژه ای برای رسیدن به توسعه برخوردار می باشد.دکتر "مهرزاد حمیدی" افزود: وجود نیروی انسانی به عنوان ثروت ملل، قدمت تاریخی شهر تفرش و وجود شخصیت های برجسته علمی از جمله فرصت های ممتاز دانشگاه تفرش در رسیدن به افق های توسعه و پیشرفت است.وی با اشاره به اینکه از هفته آینده المپیادهای ورزشی در مدارس سراسر کشور آغاز می شود اظهار داشت: المپیادهای ورزشی ابزاری برای توجه به ابعاد مختلف شخصیتی دانش آموزان و بستری مناسب برای رشد و پیشرفت آنان است.

رییس بسیح اساتید و عضو هیات علمی دانشگاه تفرش نیز در این مراسم گفت: عشق به ولایت و امامت در واقعه غدیر خم نمود و تجلی عینی یافت.حجت الاسلام "  سید علی شفیع پور حسینی " افزود:پیام غدیر پیام ولایت ، استمرار حکومت الهی و استقرار پیام نبوت است.وی اظهار داشت: با این وجود انجام پژو هش های تحلیلی در زمینه حادثه غدیر و تبیین لایه ها و ابعاد نگفته واقعه غدیر و نقش کارشکنانه منافقین در این حادثه تاریخی ضروری است.عضو هیات علمی دانشگاه تفرش با بیان اینکه در صدر اسلام بعد از واقعه غدیر بحث اصلی بین شیعه و سنی در زمینه جایگاه ولایت بوده است ادامه داد: در عصر کنونی هم افرادی وجود دارند که هنوز به این باور نرسیده اند که در غیبت ، ولی فقیه جانشین امام زمان و مرجع تمام مسلمانان بوده و پیروی و تبعیت از آن توسط مسلمانان ضروری است.حجت الاسلام شفیع پور ادامه داد: امام خمینی در نجف ولایت فقیه را برای مردم تشریح و باور ولایت را در وجود شیعیان متجلی نمود که اینک ترویج ولایت و واقعه  غدیر باید سر لوحه تمامی مسلمانان به عنوان میراث عظیم اسلام قرار گیرد.

هنرمندی هنرمندان طنز تلویزیونی خنده بازار، اجرای موسیقی سنتی گروه چکامه، مسابقه فوتسال، تقدیر از برگزیدگان مسابقات ورزشی دانشجویی و بازدید از مرکز نگهداری سالمندان بانو نسیبه شهرستان تفرش از مهمترین برنامه های جانبی جشن بزرگ ولایت در دانشگاه تفرش بود.