جلسه مشترک معاونت فرهنگی و مدیر مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه تفرش

۲۶ آبان ۱۳۹۳ | ۱۸:۱۰ کد : ۱۸۷۳
این جلسه با حضور دکتر حبیبی معاونت فرهنگی ، دکتر فتوحی مدیر مرکز فناوری اطلاعات، آقای زرجینی کارشناس اداره انجمن¬های علمی و نشریات ، آقای رضا شاولی دبیر شورای دبیران، آقایان صیامی و آقاخانی اعضای کمیته حمایت و نظارت بر فعالیتهای انجمنهای علمی و آقای فرزاد رادفر مشاور معاونت فرهنگی در امور انجمن¬ها برگزار گردید.

دوشنبه 26/08/93 ساعت 8:30

این جلسه با حضور دکتر حبیبی معاونت فرهنگی ، دکتر فتوحی مدیر مرکز فناوری اطلاعات، آقای زرجینی کارشناس اداره انجمن­های علمی و نشریات ، آقای رضا شاولی دبیر شورای دبیران، آقایان صیامی و آقاخانی اعضای کمیته حمایت و نظارت بر فعالیتهای انجمنهای علمی و آقای فرزاد رادفر مشاور معاونت فرهنگی در امور انجمن­ها برگزار گردید. در این جلسه، انتظارات طرفین از یک­دیگر بیان و مقرر شد تفاهم­ نامه­ا­ی با این مضمون تنظیم گردیده و به امضای طرفین برسد. دانشجویان حاضر در جلسه نیز از مشکلات موجود در سال­های گذشته از جمله پر بودن سایت، خرابی سیستمهای انجمن­ها و ... را برای مدیر مرکز انفورماتیک بیان نمودند.