دومین جشنواره ملی “عکس قرآن در آئینه تصویر”

۲۳ تیر ۱۳۹۳ | ۱۴:۴۷ کد : ۱۸۶۴
دومین جشنواره ملی “عکس قرآن در آئینه تصویر”

به اطلاع اساتید و دانشجویان محترم می رساند که دومین جشنواره سراسری عکس «قرآن در آینه تصویر» به همت مؤسسه آموزش عالی روزبه زنجان و با حضور دانشجویان و اساتید کلیه دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی کشور برگزار خواهد شد.

علاقمندان جهت شرکت در این جشنواره و کسب اطلاعات بیشتر می توانند به این وب سایت مراجعه کنند:
www.roozbeh.ac.i
r

اهداف جشنواره

تشویق جامعه هنری کشور و ترغیب هنرمندان عکاس برای پرداختن به موضوعات مرتبط با قرآن کریم و استفاده از ظرفیت هنر  برای ثبت و انتقال نقش قرآن در جوامع اسلامی وایجاد زمینه مناسب برای رقابت سازنده در جهت ارتقاء سطح کیفی و کمی هنر عکاسی با محوریت قرآن و عترت.

موضوعات جشنواره

سبک زندگی قرآنی، آموزه‌های اخلاقی مبتنی بر قرآن و عترت، قصص قرآن، انسان از منظر قرآن، قرآن کتاب بیداری، نیکی به پدر و مادر و صله رحم، نماز و واجبات الهی، آثار و برکات نیکی در زندگی مردم، کسب روزی حلال از دیدگاه قرآن و عترت، انفاق در قرآن، جهاد از دیدگاه قرآن، پوشش و عفاف از منظر قرآن و عترت.

ویژگی آثار

نگاه کاوشگر و خلاقانه ی عکاسان با قواعد شناخته شده بصری می تواند دستمایه پرداختن به مضامین و ارزشهای دینی  باشد که بر اساس موضوعات اعلام شده در آیین نامه برگزار میگردد.

مقررات

1. شرکت در جشنواره برای عموم آزاد است.
  2. هر عکاس باید به  شکل سی دی و بصورت پستی آثار خویش را ارسال نماید و بر روی پاکت پستی نام جشنواره قید شود.
  3. عکس ها باید با فرمتJPG  با پسوندRGB، در اندازه 30 در 45 سانتی متر و با رزولیشن 300 dpi باشد.
  4. شرکت کنندگان می توانند حداکثر 10 عکس به صورت تک عکس به جشنواره ارسال کنند.
  5. عکس‌های برگزیده در سایت دانشگاه روزبه به نمایش درخواهد آمد.
  6. عکسها می توانند به صورت رنگی و یا سیاه و سفید باشند.

جوایز

• لوح تقدیر ، تندیس جشنواره و مبلغ شش میلیون ریال به پنج عکاس برگزیده اهدا خواهد شد.
  • به چهل اثر راه یافته به بخش مسابقه گواهی شرکت اهدا خواهد شد.

هیات داوران:

نادر پناه زاده

حمید رضا بازرگانی

ناصر محمدی

دبیر اجرایی:

بهاره عباسی

گاهشمار جشنواره

آخرین مهلت ارسال آثار :اول مهرماه 1393

برگزاری مراسم اختتامیه و اهدا جوایز اواخر مهرماه1393

نشانی دبیرخانه جشنواره:زنجان- میدان بسیج - بزرگراه 22 بهمن - روبروی ستاد فرماندهی نیروی انتظامی - شهرک پونک - روبروی بیمارستان بهمن - موسسه آموزش عالی روزبه زنجان

شماره تماس جشنواره:

09017351175عباسی