اردوی تفرش گردی و عصر شعر و نمایشگاه تصویری

۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ | ۱۵:۱۰ کد : ۱۸۱۰
ویژه برنامه های روز سوم هفته فرهنگی دانشگاه تفرش

در سومین روز از هفته فرهنگی دانشگاه با عنوان" شکوفایی علمی ، هنر اسلامی و تعالی فرهنگی" بازدید از اماکن فرهنگی و تاریخی تفرش برگزار گردید. این بازدید به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار گردید و از اماکن تاریخی تکیه ششناو، آب انبار بلور، قلعه میرپنج و اماکن فرهنگی مانند موزه و کتابخانه حاج ابراهیم نصیر و آرامگاه دکتر حسابی بازدید بعمل آمد. در حین بازدید مسابقه عکاسی از این اماکن نیز با همکاری کانون رسانه و هنرهای تجسمی برگزار گردید.

IMG10381998.jpg

bolour.gif

-1.jpg

1420523468.jpg

-435.jpg

همچنین در این روز نمایشگاه تصویری به صورت پخش اسلاید و فیلم از فعالیتها و دستاوردهای غلمی و دانشجویی به همت اداره فعالیتهای علمی برگزار گردید.

به مناسبت هفته فرهنگی عصر شعر بهاریه نیز با همکاری کانون شعر و ادب به صورت مشاعره و مسابقه برگزار گردید و از منتخبین این مراسم نیز تجلیل بعمل خواهد آمد.

آخرین ویرایش۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۳