ثبت نام برای شرکت در کرسی آزاد اندیشی

۰۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ | ۱۴:۰۴ کد : ۱۸۰۷
کرسی آزاد اندیشی با موضوع : شبکه های اجتماعی (فیسبوک ، توییتر ، وی چت ، اسکایپ ، نیمباز ، واتزآپ ، وایبر و...) و تاثیرات آن .

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تفرش به مناسبت اولین هفته فرهنگی با شعار "تعالی فرهنگی " برگزار می کند:

کرسی آزاد اندیشی با موضوع :

علاقه مندان به بیان عقاید در کرسی میتوانند تا شنبه مورخ 93/2/6 به اداره فعالیت های علمی معاونت فرهنگی و اجتماعی واقع در ساختمان امور دانشجویی و فرهنگی مراجعه نمایند.

شرکت و بیان عقاید برای عموم دانشجویان آزاد است.

زمان برگزاری : دوشنبه مورخ 93/2/8 ساعت 17-19

مکان :سالن اجتماعات حاج ابراهیم نصیر