مسابقات ورزشی در هفته فرهنگی

۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ | ۱۴:۱۴ کد : ۱۸۰۶
مسابقات فوتسال برادران و سه گانه خواهران برگزار گردید.

به مناسبت هفته فرهنگی دانشگاه تفرش و آغاز مسابقات ورزشی در این هفته مسابقه فوتسال در میان کارکنان مرد دانشگاه تفرش روز دوشنبه 93/2/1 در سالن ورزشی برگزار گردید. در این مسابقات، که ساعت 17 به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی با همکاری اداره تربیت بدنی دانشگاه برگزار گردید یک تیم 8 نفره به عنوان تیم برتر معرفی شدند.

همچنین مسابقات سه گانه ویژه دانشجویان دختر روز دوشنبه 93/2/1 در خوابگاه کوثر برگزار گردید. در این سری از مسابقات نیز سه نفر برتر معرفی شدند. لازم به ذکر است مسابقات والیبال ویژه کارکنان زن دانشگاه روز شنبه 93/2/6 برگزار خواهد شد همچنین مسابقات شطرنج دانشجویان نیز در این روز برگزار می گردد. کوهپیمایی دانشجویان پسر نیز روز جمعه 93/2/5 انجام خواهد شد.از برگزیدگان مسابقات ورزشی در مراسم اختتامیه تجلیل از فعالان فرهنگی روز یکشنبه 93/2/7 تقدیر می گردد.