برگزاری 30 برنامه توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی در هفته فرهنگی دانشگاه تفرش

۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ | ۱۴:۳۱ کد : ۱۸۰۴
گفتگو با دکتر حبیبی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تفرش در مورد برنامه هایی که در هفته فرهنگی دانشگاه تفرش برگزار می گردد.

معاون فرهنگی  و اجتماعی دانشگاه تفرش از برگزاری نخستین هفته فرهنگی این دانشگاه  با شعار "تعالی فرهنگی"  خبر داد.
دکتر "محمد حبیبی" در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی گفت:  قرار است در این هفته 30 برنامه فرهنگی در این دانشگاه انجام شود.

وی برگزاری مسابقات ورزشی، رصد ستارگان، کرسی آزاد اندیشی، گشایش نمایشگاه های صنایع دستی تفرش و دستاوردهای علمی و دانشجویی، تجلیل از فعالان فرهنگی، برگزاری محفل انس با قرآن، جشن میلاد دو نور، برگزاری عصر شعر بهاریه، بازدید از اماکن تاریخی و فرهنگی تفرش، مسابقات عکاسی و فرهنگی را از مهمترین برنامه های این هفته در دانشگاه تفرش عنوان نمود.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تفرش با اشاره به نامگذاری سال جاری از سوی رهبر معظم انقلاب با نام سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی تصریح کرد: دانشجویان و اهالی علم و تحقیق باید در عینیت بخشیدن به شعار سال پیشگام بوده و منسجم عمل کنند و مراکز علمی هم می‌تواند منبع و معدن حرکت رو به جلو در توسعه اقتصادی و فرهنگی کشور بوده و زمینه کامیابی در این عرصه‌ها بهتر و بیشتر فراهم آید.

آخرین ویرایش۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۳