جشن آفرینش

۱۷ اسفند ۱۳۹۲ | ۱۶:۰۰ کد : ۱۷۹۰
جشن آفرینش در روز چهار شنبه مورخ 92/12/14 برگزار شد.

مراسم جشن ­آفرینش ویژه استقبال از بهار چهارشنبه 14/12/92 ساعت 14:30 تا 17 به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تفرش در سالن اجتماعات حاج نصیر دانشکده مهندسی برگزار گردید. برنامه ­های متنوع فرهنگی توسط دانشجویان عضو کانونها و انجمنهای علمی برگزار گردید.

قرائت قرآن و پخش سرود ملّی، تئاتر، موسیقی، حافظ­ خوانی، سخنرانی، اجرای مسابقه حضوری و پخش کلیپ­های متنوع از برنامه­ هایی بود که اجرا گردید.

این مراسم با هدف تبیین آداب و رسوم ایران باستان ویژه قشر جوان برگزار شد.

حاج عباس ملا­اسماعیلی، معلم بازنشسته و یکی از محققین تفرشی در خصوص آثار باستانی و بررسی قدمت اماکن تاریخی در تفرش در خصوص ایران باستان و عید نوروز و آداب و رسوم آن زمان بیاناتی ایراد نمودند. کلیپهای وطنم، ایران ایران، پوشش زنان از ایران باستان تاکنون و ... در حواشی مراسم پخش می­گردید.

اهدای جوایز به برندگان مسابقات پیامکی نهج ­البلاغه، فجر نور و جشن انقلاب و نیز مسابقه حضوری«شعر یادت نره» یکی دیگر از این برنامه­ ها بود.

( ۱ )