مراسم های برگزار شده از 12 بهمن تا 16 بهمن ماه سال 1392

۱۶ بهمن ۱۳۹۲ | ۱۲:۵۴ کد : ۱۷۶۸
خلاصه ای از مراسم دهه فجر در دانشگاه تفرش

12 بهمن ماه 1392 : زنگ انقلاب در مزار شهیدان گمنام دانشگاه تفرش نواخته شد.

همزمان با ورود تاریخی امام خمینی به کشور  و آغاز دهه فجر، زنگ انقلاب با حضور مسوولین و کارکنان دانشگاه های شهرستان تفرش  "12 بهمن" در مزار شهدای دانشگاه تفرش نواخته شد.

13بهمن ماه 1392 : اولین نشست و جلسه مشورتی اعضا شورای اسلامی شهر با سرپرست دانشگاه تفرش برگزار گردید.

اعضای شورای اسلامی شهرستان تفرش روز یکشنبه 13 بهمن ماه سال جاری با حضور در دانشگاه تفرش با سرپرست این دانشگاه دیدار نمودند.

14 بهمن ماه 1392: نشست هم اندیشی استادان دانشگاه های تفرش برگزار شد.

همزمان با فرا رسیدن دهه مبارک فجر نشست هم اندیشی استادان دانشگاه های شهرستان تفرش با موضوع بحث و  بررسی  مهمترین پیامدهای  نظری انقلاب اسلامی شامگاه دوشنبه در دانشگاه تفرش برگزار شد.

16 بهمن ماه 1392: دانشگاهیان تفرش با امام جمعه محترم شهرستان دیدار کردند.

به مناسبت فرا رسیدن سی و پنجمین سالگرد انقلاب اسلامی دانشگاهیان دانشگاههای دولتی، پیام نور و آزاد تفرش روزچهارشنبه با امام جمعه این  شهرستان دیدار نمودند.