گلباران قبور شهدای گمنام در دانشگاه تفرش

۱۲ بهمن ۱۳۹۲ | ۱۷:۲۹ کد : ۱۷۶۶
مراسم غبارروبی و گلباران قبور شهدای گمنام همزمان با ورود نور به ایران برگزار گردید.

مراسم غبار روبی و گلباران قبور شهدای گمنام در دانشگاه تفرش  همزمان با نواخته شدن زنگ انقلاب در سراسر ایران اسلامی صبح روز 12 بهمن ماه ساعت 9:33 با حضور مسئولین دانشگاه ، کارکنان و اساتید و نیز مسئولین دانشگاههای آزاد اسلامی و پیام نور تفرش و ریاست بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان تفرش برگزار گردید. در این مراسم که به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی و روابط عمومی دانشگاه تفرش برگزار گردید، حجت الاسلام شفیع پور مسئول بسیج اساتید دانشگاه و عضو هیئت علمی ضمن تبریک فرا رسیدن ایام دهه فجر، در خصوص ورود حضرت امام خمینی ( ره ) و گوشه هایی از دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران صحبت نمودند. در پایان با اهدای شاخه گل بر سر مزار شهدا، با آرمان های شهدای گلگون کفن انقلاب اسلامی و شهدای گمنام خصوصا امام شهیدان تجدید بیعت نمودند.