دهمین نشست آموزشی

۳۰ دی ۱۳۹۲ | ۱۲:۵۷ کد : ۱۷۳۸
دهمین نشست آموزشی ویژه کارشناسان انجمن های علمی سراسر کشور با حضور مهندس بیاتی در شهر مقدس مشهد برگزار گردید.

دهمین نشست آموزشی ویژه کارشناسان انجمن های علمی سراسر کشور در تاریخ 92/10/24 در شهر مقدس مشهد برگزار گردید. در این نشست مهندس قائم بیاتی مسئول اداره انجمن های دانشگاه تفرش شرکت داشتند .

این کلاس آموزشی در روز اول  در دسته ها و گروه های مختلف با موضوع سنجش فعالیت ها و برنامه های انجمن های علمی آغاز شد و در ادامه دانشگاه های موفق در جشنواره حرکت در مورد فعالیت های خود صحبت نمودند.

در روز دوم، کلاس با موضوع چشم انداز و بیانیه ماموریت انجمن ها برگزار گردید و  با حضور  دکتر هاشمی معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم ، نماینده هایی از هر منطقه با ارائه گزارش، مشکلات و پیشنهادهایی را مطرح نمودند.

در پایان با سخنرانی دکتر هاشمی و بریدن کیک دهمین نشست، اختتامیه صورت پذیرفت.

.

آخرین ویرایش۳۰ دی ۱۳۹۲