پنجمین جشنواره صحیفه سجادیه

۳۰ دی ۱۳۹۲ | ۱۶:۴۵ کد : ۱۷۳۷
اطلاعیه ای در مورد پنجمین جشواره صحیفه سجادیه و دانلود آیین نامه مربوط به جشنواره

پنجمین جشنواره صحیفه سجادیه در کلیه دانشگاهها برگزار می گردد.

علاقه مندان می توانند با مراجه به سایت WWW.sahife.nahad.ir در این جشنواره شرکت نمایند.

در خلال برگزاری جشنواره صحیفه سجادیه مسابقه پیامکی ویژه دانشگاهیان محترم (اعم از ثبت نام کنندگان در  جشنواره و غیر آن)همراه با جوایز نفیس برگزار میگردد.

قبل از شرکت در مسابقه به توضیحات ذیل توجه فرمایید:

1.سوالات مسابقه پیامکی از بروشورهای تدوین شده اداره تامین محتوا معاونت مطالعات راهبردی نهاد با نام سجده های مکتوب طرح و در صفحه دوم بروشور قرار گرفته است.

2.شما میبایست پس از دانلود و مطالعه آن جواب مسابقه را به سامانه پیامک 3000706114 به نحو ذیل ارسال نمایید.

3.ابتدا شماره بروشور و سپس عدد گزینه صحیح را به سامانه ارسال نمایید.

بعنوان مثال:913.یعنی بروشور شماره 91 و جواب صحیح گزینه 3.

4.لطفا فقط عدد را به سامانه ارسال نمایید.آن هم بصورت لاتین تا تاییدیه دریافت پیامک شما از طریق سامانه برای شما ارسال گردد.

5.از این پس هر هفته 5 مسابقه از 5 بروشور سجده های مکتوب در این صفحه بارگزاری میشود.

6.لازم به ذکر است شرکت در مسابقه هر هفته بدون محدودیت زمانی است.

7.برندگان مسابقه به قید قرعه و متعاقبا اعلام خواهد شد.

8.لطفا جواب هر مسابقه را بصورت جداگانه ارسال نمایید و از ارسال جوابها در قالب یک پیامک بپرهیزید.

9.بروشورها 2 رو بوده و به وسیله نرم افزار winrar فشرده شده است.

دانلود آیین نامه پنجمین جشواره صحیفه سجادیه:

/Files/50/News/آیین_نامه_کامل(1).pdf