دیدار و گفتگوی فرماندار تفرش با سرپرست جدید دانشگاه تفرش

۱۵ دی ۱۳۹۲ | ۱۸:۲۲ کد : ۱۷۲۳
صبح امروز بهروز اردلان راد به همراه محمود مهری بخشدار مرکزی تفرش با دکتر محمد قاسم سحاب سرپرست جدید دانشگاه تفرش دیدار و گفتگو نمود.
دیدار و گفتگوی فرماندار تفرش با سرپرست جدید دانشگاه تفرش
در این دیدار فرماندار تفرش ضمن تبریک انتصاب دکتر سحاب بعنوان سرپرست دانشگاه تفرش برای ایشان از خداوند متعال آرزوی موفقیت  نمود .بهروز اردلان راد در ادامه این دیدار صمیمانه، تعامل و همکاری سازنده را رمز موفقیت برای مدیران دانست و از آمادگی کامل مجموعه دستگاههای اجرایی در جهت پیشبرد اهداف کلان دولت جمهوری اسلامی خبر داد .همچنین فرماندار تفرش از زحمات و خدمات دکتر ربانی سرپرست قبلی دانشگاه تفرش در طول مسئولیت ایشان تقدیر و تشکر نمود.
درادامه دکتر سحاب نیز از حسن توجه و اهتمام فرماندار و مجموعه دستگاههای اجرایی شهرستان تقدیر و تشکر بعمل آورد و آرزوی موفقیت برای کلیه خدمتگزاران صدوق نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را از خداوند متعال مسئلت نمود .
  گفتنی است :دکتر محمد قاسم سحاب استاد یار رشته مهندسی عمران سازه است و بیش از این مدیریت دانشکده مهندسی عمران و نقشه برداری دانشگاه تفرش را بر عهده داشته است .