همایش بصیرت حسینی در تفرش برگزار شد.

۰۸ دی ۱۳۹۲ | ۱۸:۴۲ کد : ۱۷۰۰
همایش بصیرت حسینی در آستانه سالروز حماسه 9 دی در تفرش برگزار گردید.
همایش بصیرت حسینی در تفرش برگزار شد.

همایش بصیرت حسینی در آستانه سالروز حماسه 9 دی  روز یکشنبه  در آمفی تئاتر پروفسور حسابی اداره ارشاد اسلامی تفرش برگزار شد.

استاد حوزه و دانشگاه در این همایش گفت:علت بروز فتنه ها عدم بصیرت است که لازمه به وجودآمدن  بصیرت در جامعه، رسیدن به دانایی است که حاصل ایمان و عمل صالح است.

دکتر "ناهید ربیعی" افزود: خداوند  با  منت گذاشتن بر سر اسلام فضا  را در 9 دی به گونه ای رقم زد که  توطئه های دشمنان خنثی گردید .

وی اضافه کرد: شکرانه چنین حماسه بزرگی، عبرت آموزی از وقایع فتنه 88 و شکار رغبت های دنیایی برای رسیدن به صدق حضور است.

این استاد حوزه و دانشگاه تصریح کرد: ملاک صدق حضور، خلوت انس  و فرصت دادن به وجود خود  منظور داشتن بازیافت است.

در همایش بصیرت حسینی که  به همت  معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تفرش،شورای هیئت های مذهبی، اداره تبلیغات اسلامی و با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و فرمانداری تفرش برگزار شد مسوولین محلی و اقشار مختلف مردم شهرستان تفرش حضور داشتند.