اجرای تئاتر رنجنامه ننه مونس

۲۹ آبان ۱۳۹۲ | ۱۹:۴۹ کد : ۱۶۹۱
تئاتر رنجنامه ننه مونس در آمفی تئاتر دانشگاه تفرش اجرا گردید.
اجرای تئاتر رنجنامه ننه مونس

گروه تئاتر طه به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی، رنجنامه ننه مونس را به مدت دو روز در تاریخ دوشنبه و سه شنبه 27 و 28 آبان ماه از ساعت 17:30 تا 18:30 در امفی تئاتر دانشگاه تفرش اجرا نمود. این تئاتر، رنجهای یک مادر شهید را به تصویر می کشد که سالیان سال دوری فرزندش را تحمل می کند و رنجها و مشکلات زندگی را بر دوش می کشد و آرزوی دیدن فرزندش را دارد و روزها را با دار قالی خود سپری می کند و شبهایش را با اشک و راز و نیاز می گذراند.

این تئاتر گوشه ای از صبر و شکیبایی خانواده شهدا را به تصویر می کشد و به سبب تقارن آن با ایام ماه محرم و اجرای تعزیه حضرت علی اکبر ( ع ) در آن معنویت و حال و هوای خاصی را به فضای دانشجویی بخشیدند. این اثر در دومین جشنواره سراسری مقاومت یاقوت های سرخ ساوه، نماینده شهرستان تفرش خواهد بود.