برگزاری شورای حجاب و عفاف

۲۹ آبان ۱۳۹۲ | ۱۲:۳۹ کد : ۱۶۹۰
دومین جلسه شورای حجاب و عفاف در دفتر نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه تفرش تشکیل گردید.
برگزاری شورای حجاب و عفاف

شورای حجاب و عفاف به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی روز دوشنبه 92/8/27 ساعت 8 صبح در دفتر نهاد رهبری تشکیل گردید. در این جلسه اعضای کانون حجاب و عفاف، مدیر اجتماعی معاونت فرهنگی و اجتماعی و کارشناس خواهران کمیته انضباطی دانشجویان حضور داشتند. حجت الاسلام موسوی نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه تفرش در خصوص امر به معروف و نهی از منکر و شرایط وجوب و مراتب آن و اهمیت اجرای آن در دانشگاه ها بیانات ارزنده ای را ایراد نمودند. ایشان بیان نمودند که : مطابق آیات و روایات قرآن کریم و نیز وظیفه و ماموریت مشترک تمام انبیا و پیامبران، این امر یک واجب است و باید همه ی افراد خود را ملزم به انجام آن بنمایند. باید با قولی لین و نرم به افراد امر و نهی نمود و هیچ گاه از عدم تاثیر آن دلسرد نشویم. باید به فرد آرامش را تزریق نماییم البته نه اینکه گناه و یا عمل زشت اورا تایید نماییم بلکه باید در برابر گناه واکنش نشان دهیم و ابراز ناراحتی نماییم اما با قولی نرم و ملایم همانگونه که خداوند به موسی و هارون امر فرمودند که با قولی نرم و لین صحبت نمایید. البته برای اجرای این امر باید فضا سازی لازم نیز صورت بگیرد و با نصب جملات ادبی و زیبا امر به نماز و یا حجاب نماییم و شرایط و مراتب آن را نیز رعایت کنیم تا به خواست خدا موثر واقع شود.