نمایشگاه کتاب در هفته کتاب و کتابخوانی

۲۹ آبان ۱۳۹۲ | ۱۹:۴۹ کد : ۱۶۸۹
نمایشگاه کتاب با عنوان " کتاب آینه ی فرهنگ و فرزانگی" در دانشگاه تفرش افتتاح گردید.
نمایشگاه کتاب در هفته کتاب و کتابخوانی

به مناسبت بیست و یکمین هفته ی کتاب و کتابخوانی نمایشگاه و فروشگاه کتاب با عنوان " کتاب، آینه ی فرهنگ و فرزانگی" در تاریخ دوشنبه 92/8/27 با حضور ریاست و مسئولین دانشگاه و جمعی از کارکنان و دانشجویان در صحن دانشکده مهندسی دانشگاه تفرش افتتاح گردید. در این نمایشگاه که به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه راه اندازی شد، بیش از 200 عنوان  و حدود 1000 جلد کتاب از انتشارات علقمه و منادی تربیت با موضوعات مختلف دینی، مذهبی، اجتماعی، روانشناسی و خانواده، کودک و نوجوان و کامپیوتر با تخفیف ویژه در معرض نمایش و فروش قرار گرفت. این نمایشگاه از 27 ابان تا 3 آذرماه از ساعت 8 صبح تا 15 برای بازدید عموم آزاد است.از برنامه های جانبی این نمایشگاه، تهیه و نصب تراکت و پلاکارد هایی در خصوص اهمیت کتاب و کتابخوانی و بیانات رهبری در این خصوص می باشد.