سومین جلسه کلاس مهارتهای زندگی دینی

۲۶ آبان ۱۳۹۲ | ۱۳:۱۹ کد : ۱۶۸۸
برگزاری دوره آموزشی مهارتهای زندگی دینی ویژه کارکنان
سومین جلسه کلاس مهارتهای زندگی دینی

سومین جلسه آموزشی مهارتهای زندگی دینی روز یکشنبه 92/8/26 از ساعت 8 تا 9 صبح در آمفی تئاتر دانشگاه ویژه کارکنان برگزار گردید. در این جلسه نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه تفرش حجت الاسلام والمسلمین موسوی در خصوص امر ازدواج و واسطه گری برای این موضوع بیاناتی ایراد نمودند. ایشان فرمودند: تحقیق در امر ازدواج و قبل از آن یکی از ارکان مهم زندگی موفق می باشد در ابتدا باید با عقل جلو رفت و بعد از ازدواج با عشق اگر بالعکس باشد زندگی شکست خواهد خورد . به فرمایش حضرت علی ( ع ) اشاره نمودند  که: بهترین دلالی و واسطه گری، وساطت برای امر ازدواج می باشد. در ادامه ایشان به ازدواج آسان تاکید نمودند و از حضار خواستند که بیشتر در ازدواج به معنویات توجه کنند تا به مادیات و شرایط را برای ازدواج دختر و پسر فراهم آورند و اینکه اگر جوان به سن ازدواج برسد وظیفه خطیر و سنگینی بر دوش خانواده خصوصا پدر است تا او را سر و سامان دهد و اگر مورد غفلت واقع شود و به تخلف و گناه کشیده شوند این گناه متوجه خانواده نیز می شود و آنها نیز شریک می باشند.

آخرین ویرایش۲۶ آبان ۱۳۹۲