عزاداری حسینی در دهه اول محرم

۲۱ آبان ۱۳۹۲ | ۱۱:۴۳ کد : ۱۶۸۳
در دهه اول محرم دانشجویان دانشگاه تفرش به عزاداری سید و سالار شهیدان پرداختند.
عزاداری حسینی در دهه اول محرم

اهم اقدامات انجام شده در دهه اول محرم:

آماده سازی فضای دانشگاه برای محرم در تاریخ 10/8/92 توسط 30 نفر از دانشجویان انجام شد. از جمله برپایی ایستگاه صلواتی ، نصب پرچم بر تیرهای برق دانشگاه ، سیاه پوش کردن مسجد دانشگاه و سیاه پوش کردن فضای دانشکده ها و خوابگاه ها.

مراسم عزاداری از تاریخ 13/8/92 تا  19/8/92 هرشب با اقامه نماز جماعت مغرب وعشا در مسجد حضرت ابالفضل(ع) دانشگاه تفرش آغاز میشد و با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین خسروی با موضوع محبت نسبت به ولی خدا واثرات آن  و مداحی برادر مجید محمدی ادامه داشت و در پایان پس از پذیرایی دانشجویان عزادار با سرویس های از قبل هماهنگ شده به محل سکونت خود بر می گشتند.

در ایستگاه صلواتی محرم از خواهران و برادران هر شب با چای و خرما پذیرایی شد.

هر شب پس از پایان مراسم نشریه بچه های سه شنبه ویژه محرم در بین دانشجویان توزیع می شد که از بین مطالب آن سوالاتی طرح شده وجوایزی به برندگان تعلق می گرفت.

در ایام دهه اول محرم هر روز صبح دانشجویان از قرائت  زیارت عاشورا بهره مند شده و سپس با صبحانه پذیرایی می شدند.