جلسه انتخاب دبیر شورای هماهنگی کانون ها

۱۹ آبان ۱۳۹۲ | ۱۶:۴۸ کد : ۱۶۸۲
دبیران شورای هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری انتخاب شدند.

جلسه انتخاب دبیر شورای هماهنگی کانون های دانشجویی در روز یکشنبه 92/8/19 ساعت 11 صبح در محل دفتر معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تفرش برگزار گردید. معاونت فرهنگی و اجتماعی ضمن تسلیت ایام عزاداری سید و سالار شهیدان، از فعالیتهای کانون ها تشکر نمودند و بر هماهنگی میان فعالیتهای کانونهای مختلف بسیار تاکید نمودند.همچنین مقرر گردید گزارشات و مستندات کانون ها به معاونت فرهنگی انعکاس یابد. در ادامه آیین نامه کانون ها قرائت گردید و به استناد آن دبیر شورای هماهنگی از میان دبیران کانون های فرهنگی و هنری انتخاب گردیدند. بعد از اعلام کاندیداتوری و انتخابات با توجه به گستردگی فعالیتهای فرهنگی و هنری و جهت تسریع در انجام امور و ارتقای کیفیت فعالیتها آقایان وزیری وآقا دادی به عنوان دبیران شورای هماهنگی انتخاب گردیدند.

آخرین ویرایش۱۹ آبان ۱۳۹۲