برگزاری کارگاه آموزشی نشریات

۱۸ آبان ۱۳۹۲ | ۱۵:۲۳ کد : ۱۶۷۸
کارگاه آموزشی نشریات به مدت روز در دانشگاه تفرش برگزار شد.
برگزاری کارگاه آموزشی نشریات

کارگاه آموزشی نشریات دانشگاهی با حضور امیر هوشنگ قلندری ،مدرس کارگاههای آموزشی روزنامه نگاری و رئیس داوران جشنواره های نشریات دانشجویی وزارت علوم ،تحقیقات و فناوری در کلاس 150 دانشکده مهندسی دانشگاه برگزارگردید.در این کارگاه دو روزه که به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و با هدف ارتقای سطح کیفی نشریات دانشگاهی برپاشد عناوینی همچون خبر نویسی ،تعریف خبر ،ارزش های خبری و اجزای خبر وویژگی های گزارش و انواع آن ،سبک های تنظیم و اجزای آن و رعایت اصول روزنامه نگاری ،چگونگی انتشار نشریه ،مراحل جذب مشارکت دانشجویان ،سازماندهی منظم برای انتشار نشریه ، معرفی نشریه،شرح وظایف و سرویس بندی نشریات ارائه گردید.در ادامه مدرس این کارگاه بیان کرد:رسانه ها می توانند با بکارگیری اسلوب صحیح گرافیکی در اثر گذاری ها و جهت دهی و القاء پیام ها موفق تر باشنددر این کارگاه ویژگی لوگو ،شناسنامه زیر لوگو،اصول لازم برای طرح روی جلد ،زیبا سازی صفحات با استفاده از عناصر صفحه ،ستون بندی ،استفاده مناسب از عکس در کادر و سایر موارد آموزش داده شدتا با استفاده از نرم افزارهای مناسب صفحه بندی گرافیکی بتوانند کارصفحه بندی را انجام دهند.لازم به ذکر است کلیه نشریات دانشگاهی توسط استاد قلندری ارزیابی گردید.این کارگاه با استقبال دانشجویان روبرو بود.

آخرین ویرایش۱۸ آبان ۱۳۹۲