مهارتهای زندگی دینی

۱۲ آبان ۱۳۹۲ | ۱۵:۱۱ کد : ۱۶۷۱
دومین جلسه دوره آموزشی مهارتهای زندگی دینی برگزار گردید.
مهارتهای زندگی دینی

دومین جلسه آموزشی مهارتهای زندگی دینی ویژه کارکنان دانشگاه تفرش به همت اداره فعالیتهای اجتماعی معاونت فرهنگی و اجتماعی در روز یکشنبه 92/8/12 در آمفی تئاتر دانشگاه تفرش برگزار گردید. در این جلسه حجت الاسلام موسوی نماینده ولی فقیه در نهاد مقام معظم رهبری در خصوص مهارتهای زندگی دینی و اخلاق زن و مرد در محیط خانواده بیاناتی را ایراد نمودند. ایشان به داشتن روحیه بالا داشتن و سعه صدر و شکیبایی و نیز مدیریت در برابر ناملایمتهای خانوادگی و مشکلات تاکید کردند و نقش زن و مرد را در مدیریت بحران خانواده یادآور شدند. ایشان متذکر شدند که معیار تنظیم کارهای ما بر اساس رضای الهی باشد نه بر اساس افراد و تحت تاثیر دیگران. همان گونه که آزار و اذیتهای زیادی به پیامبر وارد نمودند ولی ایشان نقش هدایت خود را انجام می دادند و تنها معیارشان برای هدایت، رضای خداوند بود و همواره رحمت و برکت برای مردم می خواستند. در زندگی خانوادگی و اجتماعی و در اداره نیز باید همین گونه باشیم و برای داشتن یک زندگی خوب و موفق باید ظرفیت روانی و روحی خود را افزایش دهیم.این جلسه با استقبال با شکوهی برگزار گردید.