جشن بزرگ عید سعید غدیر

۰۴ آبان ۱۳۹۲ | ۱۴:۳۳ کد : ۱۶۵۶
جشن بزرگ عید غدیر در دانشگاه تفرش برگزار گردید.
جشن بزرگ عید سعید غدیر

هم زمان با فرا رسیدن دهه ولایت و امامت جشن بزرگ عید غدیر شامگاه سه شنبه با حضور رییس دانشگاه، مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، معاونت فرهنگی و اجتماعی، مدیران و دانشجویان در سالن ورزشی دانشگاه تفرش برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه  در این مراسم که به همت بسیج دانشجویی امام صادق (ع) وبا حضور پرشور دانشجویان دانشگاه برگزار شد، حجت الاسلام موسوی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تفرش در سخنانی به  اهمیت عید سعید غدیر خم در آیات و روایات پرداخت.

برگزاری تواشیح توسط گروه بین المللی میعاد، اجرای تئاتر،برگزاری مسابقه، مولودی خوانی توسط  جواد رفیعی و نورافشانی از مهمترین برنامه های جانبی این مراسم بود.

در پایان "حمید شیرانی"  در زمینه تشرف خود از وهابیت به مذهب شیعه  و دلایل تغییر مذهب و فشارهایی  تحمیلی از سوی تکفیرها به ایشان   به سخنرانی پرداخت.