کارگاه پیشگیری اجتماع محور

۲۳ مهر ۱۳۹۲ | ۱۸:۲۴ کد : ۱۶۵۰
برگزاری کارگاه پیشگیری از اعتیاد
کارگاه پیشگیری اجتماع محور

کارگاه پیشگیری از اعتیاد به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تفرش با عنوان پیشگیری اجتماع محور در بحث پیشگیری در محیط دانشگاه در تاریخ دوشنبه 22/7/92 از ساعت 13 تا 17 ویژه پرسنل و دانشجویان جدید الورود دانشگاه تفرش در محل آمفی تئاتر برگزار گردید. مدرس این کارگاه سرکارخانم امینی کارشناس مبارزه با مواد مخدر و شاغل در بهزیستی شهرستان بودند. در این کارگاه مباحثی در زمینه مواد مخدر، اعتیاد و تعریف آن، برخورد با نوجوانان و جوانان جهت پیشگیری و ... مطرح گردید. در پایان و یا در خلال برنامه حضار سوالات خود را مطرح می کردند و پاسخ آنها توسط کارشناس داده می شد.

این کارگاه با حضور 50 نفر دانشجو و 40 نفر کارمند به طور مجزار برگزار گردید. از طریق نصب پلاکارد و ارسال پیامک و نیز قراردادن خبر در سایت دانشگاه و فرهنگی اطلاع رسانی انجام شد. همچنین نشریه های پیشگیری نوین نیز توزیع گردید.