جشنواره غدیر

۱۷ مهر ۱۳۹۲ | ۱۸:۱۷ کد : ۱۶۴۷
دومین جشنواره پژوهشهای حوزه غدیر همزمان با دهه ولایت برگزار می شود.

جشنواره غدیر

دکتر خواجه سروی: دومین جشنواره پژوهش های حوزه غدیر همزمان با دهه ولایت برگزار می شود

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم گفت: فراخوان دومین جشنواره پژوهش های حوزه غدیر به دانشگاه ها ارسال شده و اختتامیه همزمان با دهه ولایت برگزار خواهد شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم؛ دکتر غلامرضا خواجه سروی با اعلام این خبر افزود: این جشنواره به منظور ترویج آموزه های شیعی در دانشگاه ها و فراهم نمودن زمینه ای جهت انس بیشتر دانشجویان با مسائل غدیر پژوهی و تعالیم تعالی بخش آن هر ساله با همکاری اداره کل امور فرهنگی واجتماعی وزارت علوم و بنیاد بین المللی غدیر برگزار می شود.
وی افزود: دومین جشنواره پژوهش های حوزه غدیردر بخش های پایان نامه ، کتاب ، مقاله و طرح های پژوهشی در حوزه های ولایت ،امامت و غدیر در سطح تمامی دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور برگزار شده و علاقه مندان می توانند آثار خود را تا پایان مهر ماه به دبیر خانه این جشنواره ارسال کنند.
معاون فرهنگی واجتماعی وزیر علوم با اشاره به داوری آثار رسیده همزمان با دهه ولایت گفت: مراسم اختتامیه این جشنواره در هفته اول آبان ماه در دانشگاه قوه قضائیه برگزار خواهد شد.