پیام تبریک معاونت فرهنگی - اجتماعی

متن پیام تبریک

دانشجوی عزیز

سلام علیکم

دنیای امروز عرصه لحظه به لحظه آفرینش های جدید است. آفرینش هایی که در خدمت بشریت قرار گیرد و تامین کننده رفاه مادی با حفظ ساحت قدسی و معنوی او باشد. این مستلزم تلاش ، تمرین ،تحصیل و تحقیق بی وقفه جوانانی است که می توانند ؛ اینک که از پله دبیرستان گذشته اید و با آگاهی قدم به مکان مقدسی گذارده اید که نامش دانشگاه است ، جایی که جان آگاه می خواهد ، جایی که در آن علاوه بر علم ، معرفت انسان نیز می تواند به بالاترین مرتبه خویش برسد اگر به منبع بی بدیل عرفان الهی متصل شود و عقل و عشق با پیوندی محکم ، منادی حیاتی طیبه باشد.

میدانهای بزرگی در آینده ای کشور اسلامی وجود دارد که می توانید با قدرت درک و درایتتان در آن گام بگذارید و با تکیه بر تدین، تعقل و خردمندی و محیط دانشجویی تاثیر گذار باشید، فاتحانه در مقابل استکبار بایستید و با تکیه بر علم و حلم ،تقوی و توکل و اطاعت از رهبر فرزانه ، پا  در رکاب امام عصرمان باشید.

مبشران بشارت و برکت !

پراکندگان رایحه خوش در جان جهان !

دلتان روشن و دست هایتان پر توان باد، همه با هم پیش به سوی تولید علم و دانش.

با آرزوی توفیقات روزافزون الهی

معاونت فرهنگی  و اجتماعی دانشگاه تفرش