نشست تخصصی با عنوان جنگ نرم در شبکه های ماهواره ای

۰۳ آبان ۱۳۹۳ | ۱۶:۴۱ کد : ۱۶۳۵
نشست تخصصی ویژه دانشگاهیان برگزار می گردد.

دنیای امروز عبارت است از فضایی مملو از فرصت و خطر . این فرصت ها و تهدید ها زمانی وضوح پیدا کردند که تکنولوژی ارتباطات سایه خود را بر سرتاسر جهان گسترش داد. به گونه ای که در جوامع مختلف با عقائد، سنن و فرهنگ ها متفاوت ، وارد شد تا بتواند به اهداف خویش دست پیدا کند.
.

به همین جهت و به مناسبت هفته فرهنگی تفرش - 17 تا 23 آبان ماه یک نشست تخصصی با عنوان جنگ نرم در شبکه های ماهواره ای با حضور دکتر مشایخی از ساعت 10 صبح تا 11:30 در آمفی تئاتر، برگزار می گردد. از عموم کارکنان، اساتید و دانشجویان دعوت می گردد تا در این مراسم حضور یابند.

آخرین ویرایش۰۳ آبان ۱۳۹۳