برگزاری کمیته حجاب و عفاف

۰۷ آبان ۱۳۹۲ | ۱۱:۵۲ کد : ۱۶۲۶
اولین کمیته حجاب و عفاف در دانشگاه تفرش برگزار گردید.
برگزاری کمیته حجاب و عفاف

اولین جلسه کمیته حجاب و عفاف با حضور اعضای کانون حجاب و عفاف در دفتر نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه تفرش در تاریخ 92/7/29 ساعت 8 تا 10 برگزار گردید.

در این جلسه حجت الاسلام موسوی نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه ابتدا مطالبی را درباره احیای حجاب و عفاف بیان نمودند.

اهمیت امر به معروف و نهی از منکر را متذکر شدند و تاکید نمودند که این امر خطیر وظیفه همگانی است و باید با دانشجویان رابطه تنگاتنگ و دوستانه ای را برقرار نماییم. باید با آنها با محبت رفتار گردد. به فرموده پیامبر اسلام ( ص ) با مردم با زبانتان صحبت نکنید با رفتارتان صحبت کنید. افراد باید ابتدا خود عامل باشند و قشر دانشجویانی که از نظر درسی هم نمونه باشند تاثیرگذارتر خواهند بود یعنی هم منظم و درسخوان باشند و هم روی خوش داشته باشند و خوش برخورد و با این کار دوستان زیادی را جذب نمایند. خوش بینی به دوستان بیشتر اثر می گذارد و باید روحیه بدبینی را از خود دور نمود.در این جلسه دانشجویان کانون حجاب و عفاف راهکارهایی را ارائه دادند و به بیان مشکلات و مسائلی در خصوص ایجاد فرهنگ عفاف و حجاب در دانشگاه پرداختند.

آخرین ویرایش۰۷ آبان ۱۳۹۲