برگزاری همایش پیاده‌روی دانشگاهیان دانشگاه تفرش به مناسبت بزرگداشت دومین سالگرد شهادت سردار سلیمانی

۱۳ دی ۱۴۰۰ | ۰۹:۴۴ کد : ۶۲۸۸ رویدادها و اطلاعیه ها
درآستانه فرا رسیدن دومین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی و همرزمان شهیدش، همایش پیاده روی با حضور دانشگاهیان دانشگاه تفرش و هیات ورزش های همگانی شهرستان تفرش در دانشگاه تفرش برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی، همایش پیاده‌روی دانشگاهیان دانشگاه تفرش، از محل میدان سردار شهیدسلیمانیآغاز و شرکت‌کنندگان پس از طی نمودن مسیر  میدان تا یادمان شهدای گمنام، با حضور در یادمان گمنام دانشگاه تفرش به مقام شامخ این شهیدان ادای احترام نمودند.

همایش پیاده‌روی دانشگاهیان دانشگاه تفرش، به همت اداره تربیت بدنی و مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تفرش برگزار گردید.

عکس

آخرین ویرایش۱۵ دی ۱۴۰۰