فراخوان ثبت نام در ششمین دوره اردوی طریق رضوی

۲۰ مهر ۱۳۹۸ | ۰۰:۰۰ کد : ۴۷۹۱ رویدادها و اطلاعیه ها
فراخوان ثبت نام در ششمین دوره اردوی طریق رضوی

دستورالعمل فراخوان ثبت نام

فراخوان ثبت نام دانشجویان در ششمین دوره اردوی طریق رضوی ( دانشجویان زائر پیاده حضرت امام رضا( ع ) )

هر ساله در ایام شهادت حضرت امام حسن مجتبی (ع) و حضرت علی ابن موسی الرضا ( ع ) و سالروز رحلت حضرت رسول اکرم(ص) تعداد زیادی ازدلدادگان به خاندان اهل بیت (ع) و بخصوص امام هشتم،عزم زیارت با پای پیاده می کنند .

این حرکت عظیم فرهنگی فرصت های ناب و معنوی را برای مخاطبان دانشجویی فراهم نموده که با خیل مشتاقان زائر پیاده حضرت امام رضا( ع ) همراه است.

ششمین دوره طریق رضوی دانشجویان زائر پیاده حضرت امام رضا ( ع ) امسال از تاریخ 4 الی 7 آبان ماه در مشهد برگزار می شود. دانشجویان زائر پیاده حضرت امام رضا ( ع ) در قالب یک روز پیاده روی دسته جمعی از ملک آباد           (35 کیلومتری مشهد در جاده نیشابور) به سمت حرم مطهر رضوی حرکت و در نهایت دو شب در مشهد اسکان خواهند داشت. موارد ذیل در خصوص برگزاری برنامه فوق اعلام می گردد خواهشمند است به دقت مطالعه نمایید.

1-کلیه عملیات ثبت نام از اولین مرحله تا آخرین مرحله فقط از طریق سامانه مذکور ممکن خواهد بود و هیچ گونه ثبت نام دستی و یا از طریق سامانه دیگر پذیرفته نخواهد بود.

2-لازمه حضور دانشجویان در این برنامه ثبت نام در سامانه و تایید نهایی دانشگاه مربوطه در سامانه رفاه دانش می باشد.

3- این برنامه فقط به صورت کاروانی و با حمایت و پشتیبانی دانشگاه مربوطه برگزار می شود و هر گونه سفر و یا حضور در مشهد خارج از برنامه فوق مورد تایید نمی باشد.

4- سفر گروهی زیارت پیاده مستلزم داشتن روحیه اخلاقی و معنوی مطلوبی بوده و نیازمند تبعیت از مدیریت کاروان بعنوان مسئول و راهنمای سفر گروهی می باشد.

5- محل اسکان دانشجویان در برنامه طریق رضوی سالن های ورزشی ، حسینیه و مجتمع های دانشگاهی که به موکت مفروش شده است می باشد.

6- کلیه خدمات از قبیل اسکان و تغذیه در برنامه طریق رضوی ( برنامه کامل بعد از ثبت نام و تایید نهایی اعلام می شود ) در مشهد به صورت رایگان ارائه خواهد شد و دانشجویان فقط مبلغ 10 هزار تومان پرداخت خواهند کرد.

7- هزینه رفت و برگشت ( ایاب ذهاب ) بر عهده دانشجو و با مدیریت دانشگاه مربوطه می باشد.

8- برنامه زمانبندی ثبت نام:

ثبت نام دانشجویان در سامانه

15 الی  22 مهر

اعلام و اختصاص سهمیه به دانشگاه از طریق سامانه و ثبت نهایی دانشجویان توسط مسئول مربوطه

27 مهر الی 29 مهر

هماهنگی های اعزام توسط دانشگاه

29 مهر الی 3 آبان

9- برنامه کلی سفر:

حرکت گروهی و کاروانی از طرف دانشگاه به سمت مشهد مقدس

شنبه 4 آبان

35 کیلومتر پیاده روی در جاده نیشابور به مشهد

یک شنبه 5 آبان

اسکان در مشهد و حضور در برنامه های فرهنگی و زیارتی

دوشنبه 6 آبان

اسکان در مشهد و حضور در برنامه های فرهنگی و زیارتی و بازگشت

سه شنبه 7 آبان

برای اینکه در لیست دانشگاه خود قرار بگیرید حتما می بایست در مرحله ثبت نام ، نام دانشگاه خود را انتخاب نمایید.

10- در صورتی که ثبت نام بیشتر از ظرفیت مشخص شده باشد ، دانشجویان از طریق قرعه مشخص خواهند شد. لذا این ثبت نام به منزله سفر قطعی نیست.

آخرین مهلت ثبت نام در سامانه رفاه دانش: دوشنبه 22 مهرماه 1398

ورود به سامانه

گزینه ورود دانشجویان، عضویت در سامانه و ثبت نام در تور طریق رضوی و ثبت درخواست توسط دانشجویان

با تشکر مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تفرش