انجمن علمی نانو فناوری دانشگاه تفرش رتبه دوم را در بخش تجارب نو نهمین دوره مسابقه ملی فناوری نانو کسب کرد.

۳۰ شهریور ۱۳۹۸ | ۰۹:۴۱ کد : ۴۷۲۱ رویدادها و اطلاعیه ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تفرش، مسابقه ملی فناوری نانو بزرگ‌ترین رویداد علمی دانشجویی کشور در حوزه فناوری نانو است که دانشجویان از رشته‌ها و مقاطع دانشگاهی مختلف در آن به رقابت می‌پردازند.

گفتنی است آیین اختتامیه نهمین مسابقه ملی فناوری نانو در روز ۲۷ شهریور ماه ۱۳۹۸ در دانشگاه شریف برگزار شد و از برگزیدگان این مسابقه تقدیر به عمل آمد.

مرحله اول نهمین مسابقه ملی در اردیبهشت‌ماه سال جاری و مرحله دوم آن در تیرماه ۱۳۹۸ برگزار شد. ۴۱۴۱ نفر در مرحله اول و ۱۲۰۲ نفر در مرحله دوم این مسابقه با یکدیگر به رقابت پرداختند.

( ۱ )